Årets SoMe ambassadører

Oslo Motor Show søkte etter sosiale medie ambassadører for en liten stund siden og vi ble positivt overrasket over at det var så mange som kunne tenke seg å være det.

Vi gikk igjennom alle søknadene og SoMe-kanalene for å finne de vi mener passer best til Oslo Motor Show.

Her kommer en kort presentasjon av Årets SoMe ambassadører: 

Joakim Ottersen eller bedre kjent som Jottersen på Youtube. Jottersen er per dags dato en av Norges største kontoer på YouTube innen bil og har snart 30.000 norske abonnenter. Innholdet på kanalen består av alt innen bil. Det er også litt  avbrekk der han kjører ATV og andre ting fordi det er underholdende. Joakim testkjører biler, vise miljøet rundt bil i Norge og prøver seg på skruing, som han i følge seg selv stadig blir bedre på.

Jottersen følger du på:
YouTube >>
Instagram: @jottersen

Jonas Kvello eller JK.Cars på Instagram driver med bilspotting og fotografering av biler. Jonas har hatt interesse for bil og alt som går fort så lenge han kan huske.

JK.Cars følger du på:
Instagram: @JK.Cars

Linn Højfeldt Østby er Hjullasterfrue i sosiale medier. Linn jobber som maskinfører og hjullastersjåfør og deler motorrelaterte ting fra hennes arbeidsdag.

Hjullasterfrue følger du på:

Instagram, facebook og Snap: søk på Hjullasterfrue

Joachim Næss er mannen bak Supratoyoda (ToyodaSupra) på Instagram. Her finner du i hovedsak bilder og videoer av hans 93′ Toyota Supra 2JZGTE. Ellers er det mye videoer fra biltreff og promotering av bildeler til Supra.

Supratoyoda følger du på:
Instagram: @supratoyoda

Karin Elise Fossen eller Rallykarin i sosiale medier. Profilnavnet ble laget da Karin kjørte rally, men nå er hun aktiv innen drifting. Karin deler mye rundt egen kjøring og satsning innenfor motorsport. Hun jobber med å fremme kvinner i motorsport. – Man kan faktisk skru bil selv og kjøre om man vil. Ingenting er umulig! sier Karin med et smil.

Rallykarin følger du på:
Instagram, facebook og Snap: søk på Rallykarin

Steffen Tomasdal er billakkerer og aktuell med et utstillingskjøretøy på Oslo Motor Show i år. Steffen har vært på Oslo Motor Show flere ganger og første gang i 2010. I år kommer han med bil som skal stå på standen til Holgers og det er en nybygd Mazda RX7 Rocket Bunny Lightning McQueen.

Steffen følger du på:
Instagram: @steffentomasdal

 

Oslo Motor Show følger du på:
Facebook og Instagram: søk på oslomotorshow

Share this: