Barnas Oslo Motor Show

Kule aktiviteter for små og store motorentusiaster på Oslo Motor Show.

Kjøp billett til Oslo Motor Show »

Drift carts

Her kan små og store prøve å drifte som racerførere. Drift carts er små elektriske kjøretøy som er morsomme å kjøre. Sjekk de ut i hall A.

LEGO

Lekia + Lego har med seg legoklosser og byggesett, med hovedvekt på legobiler og legokjøretøy med hjul – for store og små motorinteresserte. De setter opp områder der barna kan bygge selv, og bane for radiostyrte legobiler og andre radiostyrte kjøretøy. Lego finner du også i hall A.

Trial Show

Landslagsutøvere vil vise hva trial er og lage et show for publikum som de sjelden har sett maken til. Utøverne er tilgjengelig på stand for autografsignering og en god prat. Det blir konkurranse på standen og du kan få lov til å stå på en trial-sykkel. Norges Motorsportforbund er også tilstede. Trial Showene går flere ganger daglig i hall A, se programmet.

Fredric Aasbø kjører oppvisning på Oslo Motor Show 2019.
Utendørsshow

Gromme kjøretøy og flere av landets beste motorsportutøvere som blant andre tidligere verdensmester i drifting, Fredric Aasbø sørger for å gi deg en adrenalinfylt opplevelse med store doser høyt turtall, svidd gummi og blå røyk. På banen i bakgården viser vi motorsport som rallycross, drifting, shortcar, crosskart, enduro og dragrace. Se programmet og kjøp billett »

Du er velkommen inn i pitstop etter hvert løp hvor løpsbilene og utøverne vil være. Pitstop finner du i hall B, inngang via Hall A.

Mercedes-Benz Actros 2545 dyretransport med countrytema ser du på Oslo Motor Show.
Lastebilhallen

I Hall E konkurrerer de flotteste lastebilene fra Skandinavia om den gjeve tittelen Scandinavian Truck Trophy. En av dem er Simon Lundman fra Lundmans Djurstransport i Piteå i Sverige, han stiller ut den helt fantastiske “Country Roader”. Det er en Mercedes-Benz Actros 2545 dyretransport med countrytema. På venstre side kan du se Dolly Parton og på høyre side Willie Nelson.

Rådyre McLaren F1 GTR ser du på årets Oslo Motor Show.
En av verdens dyreste biler

– Vi er spesielt stolte av å ha fått tak i en ekstremt sjelden McLaren F1 GTR Longtail til vår Supercar-stand i år. Det sies at dette er en av verdens mest verdifulle biler. Prisantydning er 180.000.000 norske kroner, eller knapt 200.000 kroner pr. kilo, forteller messegeneral Tommy Larssen stolt.

Sjekk også programmet for utendørsshow og andre aktiviteter >>

Billetter til Oslo Motor Show kjøper du raskest på nett, se priser og kjøp billetter her »

Vi ønsker små og store velkommen til Oslo Motor Show!

Share this: