Bli utstiller på Oslo Motor Show 25.-27. oktober

Møt over 40.000 motorgale på Oslo Motor Show.

Norges største motorshow er stedet for alt som har med motor å gjøre. Vi samler alt som knyttes til fart og moro og lager Norges sprekeste og mest innholdsrike show for alle som liker kjøretøy.

 BOOK STAND

Har du lyst til å presentere dine produkter for de besøkende på Oslo Motor Show?

Her møter du folk fra ulike bransjer og fagfelt. Felles for dem alle er lidenskapen for motor, kjøring og mekking. Til oss kommer fagfolk fra verkstedbransjen for å se etter ny løftebukk, entusiaster med bildilla på tur for å handle bilpleieprodukter, bedriftsledere på kickoff med sine ansatte og familier med barn som vil ha det moro og kjøre gocart.

Besøkende fra hele landet

Publikum strømmer til Oslo Motor Show fra hele Norge for å oppleve hele spekteret fra gatebiler og motorsport til klassiske perler, amerikanske biler, tungbil, custom, MC, lastebil og til nybil og ny teknologi.

Entusiasme på Oslo Motor Show.
Entusiasme på Oslo Motor Show.

Lidenskap, entusiasme og kjærlighet til kjøretøy

Hit kommer motorentusiaster fra hele landet. Alle gleder seg til et fargerikt fyrverkeri av et show med noe for alle.

Rallybane i bakgården

Hele helga gjennom kjører vi spektakulære rallyshow på den store utendørsarenaen vår. Kjente sjåfører dukker opp og demonstrerer halsbrekkende manøvrer – tett på publikum. Rallyshowet i bakgården vår er faktisk Norges største målt i antall tilskuere!
40.157 motorentusiaster besøkte oss i 2018.

Her blir du sett!

Oslo Motor Show er stedet for å markedsføre bedriften, pleie eksisterende kunder og møte nye kunder. Oslo Motor Show har doblet antall besøkende siden oppstarten i 2010. Vårt publikum kommer fra hele landet og bruker gjerne penger på sin interesse.

Snakk med oss om hvilke muligheter som finnes for profilering av din bedrift.

   KONTAKT OSS

Share this: