Bli utstiller!

Book stand og møt 40.000 motorentusiaster på Oslo Motor Show 23.-25. oktober 2020.

Norges største motorshow er stedet for alt som har med motor å gjøre. Vi elsker fart og moro og lager Norges sprekeste og mest fargerike show for alle som liker kjøretøy.

 BOOK STAND

Har du lyst til å presentere dine produkter for de besøkende på Oslo Motor Show?

Her møter du folk fra ulike bransjer og fagfelt. Felles for dem alle er lidenskapen for motor, kjøring og mekking.

Hvem treffer du? Du treffer fagfolk fra verkstedbransjen som ser etter proffutstyr til verkstedet, vennegjengen med bildilla som er på tur for å se flotte kjøretøy og handle bilpleieprodukter, folk fra bilbransjen på jobbtur med kollegaer og familier med barn som vil ha det moro.

Arne Fredlys supersportsbiler løfter Oslo Motor Show – blir spennende å se hva han kommer med i år.

Besøkende fra hele landet

Motorentusiaster fra hele landet planlegger allerede turen. De får oppleve hele spekteret fra gatebiler og motorsport til klassiske perler, amerikanske biler, custom, mc, lastebil og til nybil og ny teknologi. Og de har alle en ting til felles – entusiasmen for unike kjøretøy.

Felles for de besøkende på Oslo Motor Show er lidenskapen for unike og spesielle kjøretøy.

Motorsport

Selvfølgelig kjører vi vårt etter hvert berømte utendørsshow. Hvem som blir stjernene under årets jubileumsshow er ennå  hemmelig – men det blir kjente sjåfører som demonstrerer halsbrekkende manøvrer – tett på publikum. Utendørsshowet i bakgården vår er Norges største målt i antall tilskuere!

Driftingkongen Fredric Aasbø gjestet Oslo Motor Show 2019.

Her blir du sett!

Oslo Motor Show er stedet for å markedsføre bedriften, pleie eksisterende kunder og møte nye kunder. Oslo Motor Show har doblet antall besøkende siden oppstarten i 2010. Vårt publikum bruker gjerne penger på sin interesse, og Oslo Motor Show er en fin arena både for direkte produktsalg og for merkevarebygging.

Snakk med oss om hvilke muligheter som finnes for profilering av din bedrift.

 KONTAKT OSS

Share this: