Ifor Williams satser på Oslo Motor Show

Tilhengerleverandøren fra Rudshøgda satset i år på å ha illusjonisten Alexx Alexxander og driftingutøverne Tor-Anders Ringnes og Ola Jæger som trekkplastre på standen.

Ifor Williams har lang tradisjon med å delta på messer rundt om i landet og på Oslo Motor Show viser de frem produkter som det er stor interesse for – nemlig tilhengere. På standen møter du forhandlere fra hele landet som hjelper deg med valg av riktig tilhenger til ditt bruk.

For å trekke mer publikum og besøkende hadde tilhengerleverandøren invitert med seg noen av sine ambassadører for å underholde og skape liv på standen sin under Oslo Motor Show 2019.

Publikum strømmet til da den kjente illusjonisten Alexx Alexxander ankom standen for å vise frem sine kunstner og gjøre et eksklusivt show. Driftingutøverne Tor-Anders Ringnes og Ola Jæger var også på plass denne helgen for å signere autografer, til stor begeistring for store og små motorentusiaster.

Illusjonisten Alexx Alexxander på Oslo Motor Show.
Eksklusivt møte med illusjonisten Alexx Alexxander på standen til Ifor Williams på Oslo Motor Show.

Med dette så hadde vi fullt trykk på standen igjennom hele helgen, og opplegget vårt ga fantastiske resultater, sier Kim Brandsnes hos Ifor Williams.

Flest tilhengere per innbygger

Er du klar over at Norge er landet i Europa med størst tilhengertetthet per innbygger? Vi er en nasjon som simpelthen elsker å kjøre på kryss og tvers med henger bakpå bilen, med alt fra kvister og ugress til gravemaskiner som last.

Har du en gammel juvel som så vidt er kjørbar, men som du ønsker å reparere og gjøre til din egen? Eller kanskje du har et enda eldre kjøretøy, en nærmest plettfri perle, stående i garasjen? Med rett tilhenger ved din side blir reisen din trygg og enkel uavhengig om du er på vei til bilverkstedet eller årets biltreff.

Tips ved kjøp av tilhenger
Tips ved kjøp av tilhenger. Finn ut hva du har lov til å kjøre og hva du skal bruke hengeren til.
3 tips til deg som skal kjøpe tilhenger

Ifor Williams kommer med noen gode tips som kan være til hjelp hvis du skal anskaffe deg en tilhenger.

1. Velg tilhengertype for ditt behov
Trenger du en tilhenger som er høy eller lav? Ønsker du å kunne tippe tilhengeren eller passer en vanlig lasterampe bedre for deg? Det er her du velger tilhengeren som passer best for dine behov.

2. Sjekk hva du har lov til
Det kan være lurt å sjekke førerkortet ditt over hva du har lov til å kjøre, samt hva bilen din er godkjent for. Når du har sjekket dette, sjekker du om du kan kjøre aktuell henger lovlig.

3. Velg størrelse
Hvor stor er kjøretøyet som du ønsker å transportere? Hvor mye veier det? Hvilke andre kjøretøy kommer du til å ha behov for å transportere i fremtiden? Eller skal dette være en kombihenger?

Det er altså mange muligheter når du skal ut og kjøpe tilhenger. Vårt tips er å først sjekke hva du har lov til å kjøre og deretter finne ut hva du skal bruke tilhengeren til.

Ifor Williams møter du også på Oslo Motor Show 2020, så stikk gjerne innom standen deres hvis du trenger råd før du kjøper ny tilhenger.

Share this: