Jakten på unike kjøretøy 2018

Har du eller noen du kjenner et unikt kjøretøy som det hadde vært kult å vise frem på Oslo Motor Show 2018?

Vi vet at det finnes mange flotte objekter rundt omkring i landet vårt. Har du et spesielt kjøretøy eller kanskje kjenner du noen som har, håper vi at du tipser dem.

Ditt kjøretøy på Oslo Motor Show?
Vi leter etter motorsykler, gatebiler, amcars, lastebiler og motorsportbiler til årets show. Utstillingskjøretøy er noe de besøkende aldri får nok av og vår jobb er å finne spesielle objekter som ikke er stilt ut tidligere.

Vinner av konkurransen i 2017: VW Boble 1960, eier Christian Skaret. Bilen kom på listen over juryens valg Streetcar i 2017, kåringen fant sted på Oslo Motor Show 2017.

Bli med på Facebook-konkurransen
Slik kan du delta:

  • Eier du kjøretøyet selv laster du opp et bilde i kommentarfeltet under videoen vår på facebook og blir med i konkurransen om gratis utstillingsplass
  • Kjenner du noen som har et spesielt kjøretøy håper vi at du oppfordrer de til å delta
  • Vi er på jakt etter objekter som ikke er blitt vist på Oslo Motor Show tidligere

Del ditt bidrag på facebook innen 28. juni »

En jury plukker ut 10 finalister som publikum kan stemme på. Stemmer kan gis i perioden 29. juni – 27. juli og vinneren kåres 27. juli. Vinneren av utstillingsplass er kjøretøyet med flest stemmer. Stemme gjør du ved å like bildet av bilen du vil stemme på, konkurransen foregår på facebook-siden til Oslo Motor Show.

Unik premie
En heldig eier av kjøretøy vinner gratis utstillingsplass på Oslo Motor Show 26.-28. oktober 2018 på Norges Varemesse i Lillestrøm. Vi dekker transport, hotellopphold og gratis inngang til showet for eieren.

Vinner av konkurransen i 2016: Volvo PV 1953, eier Stig Arne Solheim. Bilen stakk av med to priser i den store premieutdelingen på Oslo Motor Show i 2016.

Jakten er i gang!

Share this: