Jakten på unike kjøretøy til jubileumsfesten

Oslo Motor Show arrangeres for 10. gang i oktober og nå trenger vi hjelp av dere til å lage den beste utstillingen noensinne!

Det finnes så mange spesielle og unike kjøretøy der ute, men de står ofte gjemt bort i garasjer. Hvor kult hadde det ikke vært og fått luftet noen av disse på Oslo Motor Show?

Har du eller noen du kjenner et unikt kjøretøy som det hadde vært kult å vise frem på Oslo Motor Show 2019?

Vi leter etter unike gatebiler, amerikanske biler, klassiske biler, motorsykler, lastebiler og supersportsbiler til årets show. Utstillingskjøretøy er noe de besøkende aldri får nok av og vår jobb er å finne spesielle objekter som ikke er stilt ut tidligere.

Vinner av konkurransen i 2017: VW Boble 1960, eier Christian Skaret. Bilen kom på listen over juryens valg Streetcar i 2017, kåringen fant sted på Oslo Motor Show 2017.

Bli med på Facebook-konkurransen!
Slik kan du delta:

  • Eier du kjøretøyet selv laster du opp et bilde i kommentarfeltet under videoen vår på facebook og blir med i konkurransen om gratis utstillingsplass
  • Kjenner du noen som har et spesielt kjøretøy håper vi at du oppfordrer de til å delta
  • Vi er på jakt etter objekter som ikke er blitt vist på Oslo Motor Show tidligere

 DEL DITT BIDRAG PÅ FACEBOOK

En jury plukker ut 10 finalister som publikum kan stemme på. Stemmer kan gis i perioden 1. – 14. august og vinneren kåres 14. august. Vinneren av utstillingsplass er kjøretøyet med flest stemmer. Stemme gjør du ved å like bildet av bilen du vil stemme på, konkurransen foregår på facebook-siden til Oslo Motor Show.

Unik premie
En heldig eier av kjøretøy vinner gratis utstillingsplass på Oslo Motor Show 25 .- 27. oktober 2019 på Norges Varemesse i Lillestrøm. Vi dekker transport, hotellopphold og gratis inngang til showet for eieren.

Vinner av konkurransen i 2016: Volvo PV 1953, eier Stig Arne Solheim. Bilen stakk av med to priser i den store premieutdelingen på Oslo Motor Show i 2016.

Jakten er i gang!

Sommerkampanje på billetter – spar 50,-

Oslo Motor Show feirer 10 års jubileum i oktober og det feirer vi med sommerkampanje på billetter. Spar 50,- Kjøp billett nå til 240,-. Gjelder kun 4000 billetter.

 KJØP RABATTERT BILLETT NÅ 

Share this: