Jubileumsutstilling med Skandinavias Flotteste Biler

Siden starten i 2010 har “Skandinavias Flotteste Bil” blitt kåret hvert år på Oslo Motor Show. I år kan du se alle de ni vinnerne samlet i en flott utstilling.

Vi har tatt en prat med Daniel “Padde” Lindstedt, som er ansvarlig for utstillingen av kjøretøy på Oslo Motor Show. Padde jobber for Forlags AB Albinson & Sjøberg, som er samarbeidspartneren til Oslo Motor Show. Årlig arrangerer de mange arrangementer i Sverige, som blant annet Bilsport Performance & Custom Motor Show på Elmia.

Kjøp billett til Oslo Motor Show »

Vi har spurt Padde om han kan fortelle litt om jubileumsutstillingen av Skandinavias Flotteste Biler som blir å se på Oslo Motor Show 2019.

Ole Jensen med sin Buick Skylark 1952 vant den aller første kåringen av Skandinavias Flotteste Bil i 2010.

– Dette er en unik mulighet! Det er første, og antageligvis eneste mulighet til å se alle vinnerne samlet på ett sted, forteller Padde og fortsetter:

– Det har vært litt av et detektivarbeid å få tak i alle ni vinnerne. Noen biler har blitt solgt videre og flere har ikke blitt vist på mange år. Men alle kjøretøyene eksisterer og er i god stand. Det er gledelig at eierne av kjøretøyene var positive til å vise frem bilen igjen.

Jubileumsutstillingen “Skandinavias Flotteste Bil” finner du i hall D på Oslo Motor Show. Padde forteller at det kommer til å bli en stor og flott stand som vil presentere kjøretøyene på en fantastisk måte.

Dodge Charger RTR 1968, Johan Eriksson
Vinner Skandinavias Flotteste Bil 2018 ble Dodge Charger RTR 1968, Johan Eriksson

Bilsport Performance & Custom Motor Show som arrangeres i Jönköping i Sverige hver påske har etablert seg som den uoffisielle starten på sesongen for entusiastkjøretøy. På samme måte har Oslo Motor Show etablert seg som motorarrangementet som oppsummerer året og samler alt som har med motor å gjøre på ett sted.

Gå ikke glipp av denne unike muligheten til å se Skandinavias Flotteste Biler 2010-2018 på ett sted. Du ser de på Oslo Motor Show 25.-27. oktober på Norges Varemesse.

Share this: