Lytt til erfarne utstillere!

Vi er alltid glade for tilbakemeldinger og synes det er ekstra flott når våre utstillere deler sine erfaringer fra Oslo Motor Show.

Holgers AS deltar i år for sjette gang. Salgs og markedssjef Rune Sørensen hos Holgers AS forteller at de tar med et godt utvalg av produkter fra sine bilpleieleverandører, i tillegg til en stor utstilling av verkstedmateriell til Oslo Motor Show 2019.

Aktiviteter på standen

De har de siste årene både hatt med seg bilvaskeinstallasjoner og komplette lakkeringskabiner på standen, de holder kurs og demoer, og lar både gamle og nye kunder få anledning til å prøve maskiner og annet utstyr under kyndig veiledning. Dette er populært.

– Messer som er åpne for alle og appellerer både til entusiastene og til profesjonelle kunder er en fin anledning til å komme nærmere på kundene, sier Rune Sørensen.  Og naturligvis har vi også et ønske om å vise frem nyheter og selge produkter.

Møter entusiaster og bransjefolk fra hele landet

Holgers AS vurderer satsingen på Oslo Motor Show som særdeles vellykket, både når det gjelder entusiaster og bransjefolk. De hadde i fjor 30% økt omsetning over disk, deltakelsen på minikursene var overveldende, og de fikk bransjebesøk fra verksteder over hele landet.

– Vi forbereder nå deltakelsen på høstens Oslo Motor Show, sier Rune Sørensen. Hvem vet hva vi finner på – og hvilke gjester vi henter inn til vår stand i anledning jubileet!

Bli med som utstiller på Jubileumsfesten

Oslo Motor Show feirer 10 år 25.-27. oktober og det er fremdeles mulighet til å bli utstiller på jubileumsfesten. Oslo Motor Show har doblet antall besøkende siden oppstarten i 2010 og nå besøker i overkant av 40.000 motorentusiaster showet årlig.

Snakk med oss om hvilke muligheter som finnes for profilering av din bedrift.

 KONTAKT OSS 

Share this: