Motorsportshow i bakgården

Opplev motorsport på kanskje Norges trangeste motorsportbane på Oslo Motor Show, det hele foregår i bakgården på Norges Varemesse.

Billetter i salg nå: Billetter til utendørsshow kjøpes her »

Gromme kjøretøy og flere av landets beste motorsportutøvere sørger for å gi deg en adrenalinfylt opplevelse med store doser høyt turtall, svidd gummi og blå røyk. Du er velkommen inn i pitstop etter hvert løp hvor løpsbilene og utøverne vil være. Pitstop finner du i hall B, inngang via Hall A.

På banen viser vi motorsport som rallycross, drifting, shortcar, crosskart, enduro og dragrace.

Fredric Aasbø kjører oppvisning på Oslo Motor Show 2019
Fredric Aasbø kjører oppvisning på Oslo Motor Show 2019


Drifting med Fredric Aasbø
Tidligere verdensmester, Fredric Aasbø skal kjøre oppvisning på Oslo Motor Show. Fredag 25. oktober kl. 16 varmer han opp til helgens show. Lørdag 26. oktober kl. 12.00 og kl. 16.00 og søndag 27. oktober kl. 12.00 og kl. 15.00 blir det oppvisning med Fredric Aasbø.

Billetter til utendørsshow. Kjøp billett på forhånd – her blir det fullt!
Det er mange som ønsker å få med seg utendørsshowene på Oslo Motor Show, faktisk flere enn vi har plass til. Derfor må du kjøpe billett hvis du vil ha med deg et av utendørsshowene. Vi har kun plass til 2500 personer per show og det er førstemann til mølla. Vi anbefaler deg på det sterkeste å kjøpe billett på forhånd på vår nettside. Har du kjøpt billett på forhånd er du sikret inngang. Eventuelle restplasser selges i våre billettkasser i inngangspartiene og i hall A under Oslo Motor Show.

 BILLETTER UTENDØRSSHOW 

60,- pr. billett uavhengig om du får sitte- eller ståplass, gjelder også barn. Du må også ha inngangsbillett til Oslo Motor Show, kjøpes på samme sted.

Oversikt utendørsshow på Oslo Motor Show:

Fredag 25. oktober kl. 13.00 og 16.00: Gratis
Fredric Aasbø varmer opp til helgens show kl. 16

Lørdag 26. oktober kl. 12.00 og 16.00
Fredric Aasbø kjører på showet lørdag kl. 12 og kl. 16. På banen viser vi også motorsport som rallycross, drifting, shortcar, crosskart, enduro og dragrace.

Søndag 27. oktober kl. 12.00 og 15.00
Fredric Aasbø kjører på showet søndag kl. 12 og kl. 15. På banen viser vi også motorsport som rallycross, drifting, shortcar, crosskart, enduro og dragrace.

Hele programmet finner du her »

Inngang til utendørsshowene er via Hall A på Norges Varemesse.
Velkommen!

Share this: