Ny publikumsrekord for Oslo Motor Show

Åttende utgaven av Oslo Motor Show er akkurat avsluttet. Tre dager til ende med motorglede i fokus kan oppsummeres med et ord – rekord! 41.848 personer valgte å besøke Norges Varemesse helgen 27.-29. oktober.

Fullt hus
De 30.000 kvadratmeter store hallene var fylt opp med Skandinavias beste biler, lastebiler og motorsykler. Ett av trekkplastrene var en Bugatti Chiron. Med en prislapp på nærmere 50 millioner dro supersportsbilen mange lange blikk til seg. Racingføreren og gudfar til Prins Carl Philip av Sverige, Prins Leopold von Bayern var tilstede under messen for å avduke konseptbilen BMW Turbo.

Fredag 27. oktober ble Bugatti Chiron avduket på Oslo Motor Show med selveste Arne Fredly tilstede.

Rallyshow med to verdensmestere
Om ikke dette var nok så ble det arrangert spektakulære utendørsshow i bakgården på Norges Varemesse med ikke mindre enn to verdensmestere. På plass var både Petter Solberg og regjerende verdensmester i rallycross, Johan Kristoffersson.

På Oslo Motor Show kjørte både Johan Kristoffersson og Petter Solberg show i bakgården – til glede for store og små.

Skandinavias Flotteste Bil
Til slutt ble den prestisjefylte konkurransen Skandinavias Flotteste Bil kåret. Etter hard konkurranse mellom landene sto til slutt Per Erik Langkaas fra Bø i Norge igjen som vinner med sin Ford Coupe fra 1931.

Per Erik fikk også prisene Juryens Valg Amcar, Best in Show Amcar og Peoples Choice Car.

– Det er helt fantastisk og en kjempestor ære! Bygget er spesielt og å få alle disse prisene er helt fantastisk, sa vinneren etter prisutdelingen.

Takk til alle involverte
– Den viktigste årsaken til framgangen er alle de frivillige som hver på sin måte bidrar til arrangementet. Ikke minst de som bruker tusenvis av timer og mye penger på å bygge flotte kjøretøy, som de i sin tur låner ut til oss. Det er mange hundre entusiaster som er involvert på forskjellige måter. Ikke bare stiller de opp, men de har også utviklet og forbedret seg fra år til år slik at messen har blitt stadig bedre og mer spennende, forklarer Tommy Larssen som er prosjektleder for Oslo Motor Show.

Han trekker også fram nødvendigheten av å ha lojale sponsorer, samarbeidsparter og en entusiastisk og kompetent stab rundt seg.

– Uten disse fantastiske folkene, hadde det ikke vært mulig å realisere et slikt arrangement, avslutter Larssen.

Vi ønsker velkommen tilbake til Oslo Motor Show 26.-28. oktober 2018.

Oslo Motor Show arrangeres i samarbeid mellom Förlags AB Albinsson & Sjöberg og Norges Varemesse.

Share this: