Opplev Oslo Motor Show

Vi strekker oss langt og lenger enn langt for å skape eventyrlige opplevelser og yrende bilglede for publikum på Oslo Motor Show.

– Jeg blir bare stoltere og stoltere etter hvert som detaljene faller på plass. I år synes jeg vi overgår oss selv og har et program som vil styrke vår posisjon som landets ledende motorarrangement. 2017-utstillingen blir en motorfest Norge aldri har sett maken til, sier messegeneral Tommy Larssen ubeskjedent.

Kjøp billetter »

Verdens kraftigste, raskeste og dyreste supersportsbil

Bugatti Chiron. Bilentusiaster sikler når de hører navnet. Og gliset sto på supercarsstanden på Oslo Motor Show siste helgen i oktober 2017.
Bugatti Chiron blir bygget i max 500 eksemplarer, har nesten 1500 hestekrefter, men bare to seter. 0-100 går unna på 2,4 sekunder og toppfarten er oppgitt til godt over 400 kilometer i timen. Prisen i Norge? Nesten 50 millioner, hvis du i det hele tatt får lov til å kjøpe en…..

Bugatti Chiron på Oslo Motor Show.
I 2017 kunne publikum oppleve Bugatti Chiron på Oslo Motor Show.

Krembiler fra BMW

Den tyske bilfabrikanten tar godt vare på sin historie, og har et velrenommert og godt besøkt museum i München, BMW Welt. Et nær hellig sted for petrol-heads. I tilknytning til BMW Welt, har de også et “hemmelig” lager av helt spesielle kjøretøy som ikke er en del av den faste utstillingen. Der finnes det utrolig mange godbiter som sjelden eller aldri har blitt utstilt. To av disse unike objektene ble sendt fra Tyskland til Oslo Motor Show på Lillestrøm. For å presentere BMWene i Oslo, kom den kjente motorentusiasten og racing-føreren prins Leopold von Bayern. Prinsen har vært fabrikksfører for BMW og er nå ambassadør for BMWs racing team.

Verdensmestere til fartsfesten

Vår tidligere individuelle verdensmester i rally og rallycross, Petter Solberg, kjørte oppvisningsløp i 2017 på racingbanen bak messehallene på Lillestrøm. Og ikke nok med det: Petter hadde også med seg årets individuelle verdensmester i rallycross, Johan Kristoffersson. Til overraskelse til publikum kjørte Kristoffersson også et oppvisningsløp.

Sammen tok Petter og Johan også årets VM-tittel for lag i rallycross.

Også Andreas Bakkerud fra Rallycrossens VM-sirkus var på plass under Oslo Motor Show 2017.

Johan Kristoffersson, Petter Solberg og Andreas Bakkerud på podiummet.
Johan Kristoffersson, Petter Solberg og Andreas Bakkerud på podiet i 2017.

Full fres blir det uansett

I bakgården på Norges Varemesse gjorde mange andre dyktige kappkjørere sitt ytterste for å imponere et kyndig og kresent motorsportpublikum. På racing-arenaen ble det kappkjørt som aldri før innen rally, rallycross, dragrace og drifting. Og det ble oppvisningsløp i andre grener. Til fryd for øyne, neser og ører. Mange kilo gummi ble lagt igjen på asfaltdekket.

Siv Jensen sitter på med rallysjåfør under Oslo Motor Show 2016.
Finansminister Siv Jensen sitter på i rallybil under Oslo Motor Show 2016.

Tyngst av de tunge og flottest av de flotte

Som ethvert motorshow med respekt for seg selv, har Oslo Motor Show også store utstillinger med feite gatebiler, overdådige amcars, nostalgiske veteraner og ekstreme sportsbiler. Spektakulære MC-er har vi også funnet plass til. Og ikke minst de fantastiske truckene med egenskaper og motivlakkeringer som kan ta pusten fra en. De flotteste av dem vil få fortjente titler og pokaler.

Satser på familier

Oslo Motor Show har en egen hall med aktiviteter og tilbud spesielt myntet på unge og familier med barn. Hele hall A er satt av til dette. Her kan de håpefulle for eksempel kan kjøre gocart eller små elektriske biler.

Aktiviteter for små og store motorentusiaster på Oslo Motor Show.
Aktiviteter for små og store motorentusiaster på Oslo Motor Show.


Håper vi ser deg på neste Oslo Motor Show!
Når: 26.-28 oktober 2018
Hvor: Norges Varemesse i Lillestrøm

Hold av i kalenderen og få med deg siste nytt om Oslo Motor Show ved å følge oss i sosiale medier.

www.facebook.com/oslomotorshow eller www.instagram.com/oslomotorshow/

Share this: