Scandinavian Truck Trophy

Årlig konkurranse som samler de fineste lastebilene i Skandinavia og de kjemper om tittelen Scandinavian Truck Trophy. Kåringen arrangeres av det svenske bladet Trailer og norske YrkesBil. Prisen deles ut på Oslo Motor Show.

Kjøp billett til Oslo Motor Show >>

“Arctic Griffin” – regjerende mester i Scandinavian Truck Trophy

Kremen av custombygde lastebiler fra Norden stilles ut i Hall E på Oslo Motor Show og kjemper om pokalene i Scandinavian Truck Trophy. Regjerende mester er det praktfulle kjøretøyet “Arctic Griffin”, en Scania S730 fra Ekdahl Miljö fra Sverige. Hele det 24-meters lange kjøretøyet er motivlakkert og påkostet med spesiallagde detaljer.

Lowrider i storformat – populær i Norden

Nordens, og kanskje Europas, heteste lastebilbygg akkurat nå er en lowrider i storformat. Finnen Mika Auvinens imponerende Mercedes-Benz Actros trekkvogn med doble bulkhengere og mye bling bling. Hele kjøretøyet er motivlakkert og detaljene er mange. Temaet er selvfølgelig “Lowrider”. Lastebilen var på Oslo Motor Show i fjor også, men denne tåler vi å se igjen. Gikk du glippen av å se den i fjor, så har du sjansen igjen nå!

Denne Volvoen tilhører en eksklusiv liga blant Norges fineste lastebiler, tømmerbilen fra Åmli med country-tema “Highway Men”. På Oslo Motor Show finner du den i hall E der den deltar i konkurransen Scandinavian Truck Trophy. Til hverdags kjører den tømmer for T. Felle & Sønner Transport.

Rundt 20 flotte lastebiler fra Norge, Sverige, Danmark og Finland konkurrerer om pallplass i Scandinavian Truck Trophy i hall E. Det blir blant annet Norgespremiere for Lasse Hansen og hans mektige Scania “Mockingjay”. Lastebilen er spesialbygget i Holland og motivlakkert med tema fra filmserien “The Hunger Games”.

Hva hadde Scandinavian Truck Trophy vært uten veteranlastebiler?

Selvfølgelig er klassikerne med igjen i år. Vi kan i tillegg love en herlig samling Oldtimers, som klassen heter denne gang. Her finner du både Volvo og Scania med glinsende tidstypiske lakkeringer og tilbehør av alle slag. Så det er bare å nyte lastebilene når du er på Oslo Motor Show.

 KJØP BILLETT TIL OSLO MOTOR SHOW

Share this: