Siste nytt

Årets vinnere på Oslo Motor Show

Her er resultatene etter den store premieutdelingen i 2019.

Kjendiser i kø på Oslo Motor Show

Når Oslo Motor Show i år jubilerer med 10 år er det spesielt hyggelig at så mange kjente og kjære kjendiser vil være med oss og feire.

Se bilene BMW droppet

Noen bilprosjekter blir så voldsomme at de bikker over, og derfor legges bort. BMW X5 V12 LM og 7-serie «Goldfish» med V16-motor er to slike. Men du finner dem på Oslo Motor Show.

Mr. Bean-Minien med lenestol på taket

Hva hadde Mr. Bean vært uten Mini? Nå kan du se Mr. Bean-Minien på Oslo Motor Show, og naturligvis er det originalen – med lenestolen surret fast på taket og kosteskaft til å bremse bilen!

Kom og se McLaren til 180 millioner kroner

Noen biler er så sjeldne at de i praksis knapt vil være umulig å se i virkeligheten. Men på Oslo Motor Show siste helgen i oktober står Le Mans-bilen McLaren F1 GTR Longtail.

Scandinavian Truck Trophy

Kremen av custombygde lastebiler fra Norden stilles ut i Hall E under Oslo Motor Show og kjemper om pokalene i Scandinavian Truck Trophy.

Årets SoMe ambassadører

Her presenterer vi årets sosiale medie ambassadører for Oslo Motor Show.

Jubileumsutstilling med Skandinavias Flotteste Biler

Siden starten i 2010 har "Skandinavias Flotteste Bil" blitt kåret hvert år på Oslo Motor Show. I år kan du se alle de ni vinnerne samlet i en flott utstilling.

Motorsport i bakgården

Opplev motorsport på kanskje Norges trangeste motorsportbane på Oslo Motor Show, det hele foregår i bakgården på Norges Varemesse.

Barnas Oslo Motor Show

Kule aktiviteter for små og store motorentusiaster i Hall A. Prøv drift carts, bygg Lego og få med deg trial show.

     >>