Shell V-Power Nitro+ presenterer supercars på Oslo Motor Show

Ny avtale med Shell V-Power Nitro+ gjør at vi kan vise supersportsbiler i millionklasse på Oslo Motor Show 2018.

Supercars har vært en del av Oslo Motor Show siden 2015. Det var første gang vi hentet vi inn et fyldig knippe ultra-eksklusive og rå supersportsbiler som sjelden eller aldri har vært vist i Norge.

Bugatti Chiron

Bugatti Chiron på Oslo Motor Show 2017

På Oslo Motor Show 2017 var Bugatti Chiron for første gang å se i Norge. Arvtageren til Bugatti Veyron har en pris på nesten 50 millioner hvis du skulle eid den i Norge.

McLaren P1 GTR

I 2016 viste vi stolt frem en spesialversjon av McLaren P1 GTR som det bare finnes fire av i verden. Heftigst blant de heftigste.

Ferrari La Ferrari

Ferrari La Ferrari på Oslo Motor Show.

I 2015 kunne du se Ferraris nye flaggskip Ferrari La Ferrari på Oslo Motor Show. Det var mange som ble forelsket i denne herligheten.

Hva kommer til å bli avduket i år?
Vi har snakket med Thomas Greet Danielsen i St1 Norge AS, som drifter Shell-stasjonene i Norge og står bak merkevaren Shell V-Power Nitro+, og lurte på hva vi kan vente oss av supercars i år. – Det er alltid utfordrende å få tak i de virkelig unike bilene til hvert år, men det er jo nettopp det som gjør dette så spennende for både oss og de besøkende. Selv med en så fantastisk samling å se tilbake på, er jeg sikker på at vi også i år skal klare å friste med noe ekstra gromt, så her blir det bare å spenne seg fast!

Så da er det bare å drømme seg bort og vente tålmodig. Fredag 26. oktober blir årets heftigste supercars avduket på Oslo Motor Show.

Supercars på Oslo Motor Show presenteres av:

Share this: