Utendørs motorsportshow

Opplev motorsport på kanskje Norges trangeste motorsportbane på Oslo Motor Show, det hele foregår i bakgården på Norges Varemesse.

Nytt i år: billetter til utendørsshow, kan kjøpes her » Mer informasjon, se nedenfor.

Gromme kjøretøy og flere av landets beste motorsportutøvere sørger for å gi deg en adrenalinfylt opplevelse med store doser høyt turtall, svidd gummi og blå røyk. Du er velkommen inn i pitstop etter hvert løp hvor løpsbilene og utøverne vil være. Pitstop finner du i hall B.

På banen viser vi motorsport som rally cross, drifting, short car, cross kart og gokart, se programmet »


Drifting med Fredric Aasbø
Lørdag 27. oktober blir det drifting med tidligere verdensmester, Fredric Aasbø. Endelig passet det for Fredric å gjeste Oslo Motor Show og vi håper det er mange som gleder seg til å se han på banen.

Billetter til utendørsshow. Kjøp billett på forhånd – her blir det fullt!
Det er mange som ønsker å få med seg utendørsshowene på Oslo Motor Show, faktisk flere enn vi har plass til. Derfor må du i år kjøpe billett hvis du vil ha med deg et av utendørsshowene. Vi har kun plass til 2500 personer per show og det er førstemann til mølla. Vi anbefaler deg på det sterkeste å kjøpe billett på forhånd på vår nettside. Har du kjøpt billett på forhånd er du sikret inngang. Eventuelle restplasser selges i våre billettkasser i inngangspartiene og i hall A under Oslo Motor Show.

 BILLETTER UTENDØRSSHOW 

50,- pr. billett uavhengig om du får sitte- eller ståplass gjelder også barn. Du må også ha inngangsbillett til Oslo Motor Show, kjøpes på samme sted.

 

Oversikt utendørsshow på Oslo Motor Show:

Fredag 26. oktober kl. 13.00 og 16.00: Gratis
Burnout med Lillegul og Ann-Mari Fossen kl. 16

Lørdag 27. oktober kl. 12.00 og 16.00
Fredric Aasbø kjører på showet lørdag kl. 16

Søndag 28. oktober kl. 12.00 og 15.00

Inngang via Hall A på Norges Varemesse.
Velkommen!

Last ned pdf av hallkart >>

Share this: