Velkommen til høstens motorhappening!

Det er snart klart for Oslo Motor Show 2018. 26.- 28. oktober arrangeres Norges heftigste motorshow på Norges Varemesse i Lillestrøm.

Kjøp billett her >>

Utendørsarena i bakgården

På baksiden av messehallene er det full fart og spektakulære utendørsshow som pågår hele helgen. Tidligere verdensmester Fredric Aasbø står for driftingshowet lørdag.

Nytt i år: billetter til utendørsshowene, billett kjøper du her >>

Fredric Aasbø kommer til Oslo Motor Show 2018
Fredric Aasbø kommer til Oslo Motor Show 2018.
Hall A – Barneaktiviteter

Egen hall for barn i alle aldre med mange aktiviteter som gokart for både små og store. I tillegg blir det LEGO-bygging, konkurranse og trial show!

Gokart for barn og unge på Oslo Motor Show.
For de yngste motorentusiastene er det mulighet til å prøvekjøre gokart på bane i hall A.
Hall B – Stance cars

Ta en tur innom hall B og se på stance cars. Her møter du klubbene og bilene fra en av de hotteste subkulturene innen bilverden – stance.

Hall C

Bli inspirert av de siste trendene innen gatebil, motorsport, styling og tuning. Flesteparten av kjøretøyene som stilles ut er tunge prisvinnere fra årets konkurranser og utstillinger i Norden. Blant annet kommer Robin Lindhav som viser frem sin ombygde V60. Han har bygd om en familiebil fra 2018 til en lav og glitrende diamant.

Bredest i verden?

Pär Edqvist hadde høye ambisjoner – han skulle bygge den bredeste bilen i verden. Og bred er hans Jaguar. Showbygget har vunnet priser i hele Skandinavia og vises nå på Oslo Motor Show.

Hall D

Skandinavias flotteste bil skal kåres og hallen er fylt opp med muskelbiler, hot rods og custom bygg. I Hall D kan du også beskue mange av Nordens stiligste motorsykler.

Skandinavias flotteste bil

Seks biler fra Norge, Sverige og Danmark kjemper om den gjeve tittelen i konkurransen. I hvilket land havner pokalen i år? En av kandidatene fra Norge er Geir Arild Haugens fantastiske Ford F100 fra 1954 og fra Sverige konkurrerer blant annet Johan Eriksson med sin prisvinnende Dodge Charger RTR fra 1968. Den vant tittelen Sveriges flotteste bil i 2018 og er dermed direktekvalifisert til finalen i Skandinavias flotteste bil 2018.

På to hjul

I år finner du noen av Nordens stiligste motorsykler utstilt på mc-avdelingen. Blant annet kommer Claes Wärefors heftige «Speedmetal» til å delta i konkurransen om pokalene som skal deles ut under den store premieutdelingen på scenen i hall D lørdag kl. 17.

Publikumspremiere på Audi e-tron – første elbil fra Audi

Den helelektriske Audi e-tron skal introduseres for det norske folk – og får publikumspremiere på Oslo Motor Show.

Publikumspremiere på Audi e-tron, Oslo Motor Show 2018
Publikumspremiere på Audi e-tron, Oslo Motor Show 2018. Se den på stand D02-07.


Supercars

Supercars har vært en del av Oslo Motor Show siden 2015. Det var første gang vi hentet vi inn et fyldig knippe ultra-eksklusive og rå supersportsbiler som sjelden eller aldri har vært vist i Norge. Shell V-Power Nitro+ presenterer supercars på Oslo Motor Show, følg med for mer informasjon.

Hall E

Rundt 20 flotte lastebiler fra Norge, Sverige, Danmark og Finland konkurrerer om pallplass i Scandinavian Truck Trophy i hall E. Det blir blant annet Norgespremiere for Lasse Hansen og hans mektige Scania.

Knud Tiroch kommer tilbake
Den østerrikske motivlakkereren er tilbake i år med to effektmonstre. En Dodge Demon og en tusenhesters rod.

Her finner du oversikt over utstillerne på Oslo Motor Show >>

Opplev Oslo Motor Show 26.-28. oktober på Norges Varemesse i Lillestrøm.
Billetter kjøper du raskest på nett, se priser og kjøp billett her >>

Share this: