Velkommen til høstens motorhappening!

Oslo Motor Show feirer 10 år 25. – 27. oktober og vi håper å se deg på jubileumsfesten.

Kjøp billett her >>

Utendørsarena i bakgården

På baksiden av messehallene er det full fart og spektakulære utendørsshow som pågår hele helgen. Her kjøres det sprintrally, drifting, shortcar og dragrace. Tidligere verdensmester Fredric Aasbø kjører oppvarming fredag og har eget driftingshow lørdag og søndag.

Driftingkongen Fredric Aasbø gjester Oslo Motor Show i år – få med deg et driftingshow.
Barneaktiviteter i hall A

Egen hall for barn i alle aldre på Oslo Motor Show. Hva med å prøve drift carts? Det er små elektriske kjøretøy som er morsomme å kjøre. Her kan små og store prøve å drifte som racerførere. I tillegg blir det LEGO-bygging, konkurranse og trial show!

Drift carts er en populær aktivitet i hall A.
«Youngtimers» og et bredt spekter av bilkubber i hall B

Ta en tur innom hall B og se utstillingen «Youngtimers». Dette er nydelige biler fra 70- og 80-tallet. I tillegg møter du et bredt spekter av bilklubber som har tatt med seg spesielle kjøretøy som representerer merket eller klubben på en god måte.

Hall C

Bli inspirert av de siste trendene innen gatebil, motorsport, styling og tuning. Flesteparten av kjøretøyene som stilles ut er tunge prisvinnere fra årets konkurranser og utstillinger i Norden.

Hall D

Skandinavias flotteste bil er blitt kåret på Oslo Motor Show siden starten i 2010. I anledning 10 års jubileet har vi invitert vinnerbilene fra hvert år og laget en flott utstilling som du ikke bør gå glipp av. I tillegg er hallen er fylt opp med muskelbiler, hot rods og custom bygg. Her kan du også beskue mange av Nordens stiligste motorsykler.

Supercars

Supercars har vært en del av Oslo Motor Show siden 2015. Det var første gang vi hentet vi inn et fyldig knippe ultra-eksklusive og rå supersportsbiler som sjelden eller aldri har vært vist i Norge. Følg med for mer informasjon.

Lastebiler i hall E

Flotte lastebiler fra Norge, Sverige, Danmark og Finland konkurrerer om pallplass i Scandinavian Truck Trophy i hall E. Her finner du også veteranlastebiler og det hotteste innen nyttekjøretøy.

Opplev Oslo Motor Show 25. – 27. oktober på Norges Varemesse i Lillestrøm og bli med på jubileumsfeiringen.

Billetter kjøper du raskest på nett, se priser og kjøp billett her >>

Share this: