3 tips til deg som skal kjøpe tilhenger

Ifor Williams kommer med noen gode tips som kan være til hjelp hvis du skal anskaffe deg en tilhenger.

1. Velg tilhengertype for ditt behov
Trenger du en tilhenger som er høy eller lav? Ønsker du å kunne tippe tilhengeren eller passer en vanlig lasterampe bedre for deg? Det er her du velger tilhengeren som passer best for dine behov.

2. Sjekk hva du har lov til
Det kan være lurt å sjekke førerkortet ditt over hva du har lov til å kjøre, samt hva bilen din er godkjent for. Når du har sjekket dette, sjekker du om du kan kjøre aktuell henger lovlig.

3. Velg størrelse
Hvor stor er kjøretøyet som du ønsker å transportere? Hvor mye veier det? Hvilke andre kjøretøy kommer du til å ha behov for å transportere i fremtiden? Eller skal dette være en kombihenger?

Det er altså mange muligheter når du skal ut og kjøpe tilhenger. Vårt tips er å først sjekke hva du har lov til å kjøre og deretter finne ut hva du skal bruke tilhengeren til.

Flest tilhengere per innbygger

Er du klar over at Norge er landet i Europa med størst tilhengertetthet per innbygger? Vi er en nasjon som simpelthen elsker å kjøre på kryss og tvers med henger bakpå bilen, med alt fra kvister og ugress til gravemaskiner som last.

Har du en gammel juvel som så vidt er kjørbar, men som du ønsker å reparere og gjøre til din egen? Eller kanskje du har et enda eldre kjøretøy, en nærmest plettfri perle, stående i garasjen? Med rett tilhenger ved din side blir reisen din trygg og enkel uavhengig om du er på vei til bilverkstedet eller årets biltreff.

Ifor Williams møter du på Oslo Motor Show 2021, så stikk gjerne innom standen deres hvis du trenger råd før du kjøper ny tilhenger.

Share this: