Bli utstiller!

Oslo Motor Show gir gass igjen: Book stand og møt 40.000 motorentusiaster 29. – 31. oktober 2021.

Norges største motorshow er også Norges største markedsplass for motor og utstyr, med godt trøkk og høy stemning i hallene. Vi elsker fart og moro, og sammen med våre utstillere lager vi Norges råeste og mest innholdsrike show, med fantastisk utvalg av kjøretøy og utstyr.

BOOK STAND

Har du lyst til å vise frem dine produkter på Oslo Motor Show?

Du møter bransjefolk og entusiaster fra mange fagfelt innenfor motorbransjen. Felles for dem alle er lidenskapen for motor, kjøring og mekking.

I hallene treffer du både fagfolk og entusiaster. Hit kommer folk fra verkstedbransjen for å se på nytt utstyr, bilklubber for å vise frem sine smykker på fire hjul, kameratgjengen med bildilla på årets tur, kollegaer fra bilbransjen på jobbtur og familier med barn som gleder seg til å se de flotteste bilene og se utendørsshowet i bakgården.

Arne Fredlys supersportsbiler løfter Oslo Motor Show – blir spennende å se hva han kommer med i 2021.

Besøkende fra hele landet

Entusiaster fra hele landet gleder seg til å oppleve hele spekteret fra 2-18 hjul – representert ved gatebil, motorsport, supersportsbil, klassisk, amerikansk, custom, mc, lastebil, nybil og ny teknologi.

Og vi har alle en ting til felles – gleden over flotte kjøretøy.

Norges største rallyshow målt i antall tilskuere

Selvfølgelig kjører vi vårt etter hvert berømte rallyshow på den store utendørsarenaen vår, med kjente sjåfører og halsbrekkende manøvrer – tett på publikum.

Driftingkongen Fredric Aasbø gjestet Oslo Motor Show 2019.

Her blir du sett!

Oslo Motor Show er stedet for å markedsføre bedriften, treffe eksisterende kunder og møte nye kunder. Våre besøkende bruker mye penger på utstyr, og Oslo Motor Show er en fin arena både for direkte produktsalg og for merkevarebygging.

Snakk med oss om hvilke muligheter som finnes for profilering av din bedrift.

KONTAKT OSS

Share this: