DekkTeam – mer enn bare dekk

Vi gleder oss til å møte våre kunder på Oslo Motor Show i oktober. Oslo Motor Show faller jo midt i vår høysesong. Men selv om mange kanskje allerede har skiftet til vinterdekk når vi kommer så langt skal vi likevel ha med oss spennende messetilbud denne helgen. Det er klart!

Viser bredden i produkter

Målet vårt med å vise oss frem på Oslo Motor Show er å vise bredden i hva vi kan levere. I tillegg til dekk og felger til personbilmarkedet tilbyr vi dekkhotell, og vi er store på blant annet leveranse til tungbil som buss, last, landbruk og anleggsmaskiner. Hos oss får du også kjøpt både kjettinger, lastsikring, olje og tilbehør. Vi ønsker å være den gode samarbeidspartneren og rådgiveren som finner de riktige dekkene til deg og din kjørestil. Mange kjører til jobb, andre kjører som jobb. Vi gjør det lett å velge riktig.

Nylig blitt en del av dekkgiganten NTG

DekkTeam ble tidligere i år en del av den store nordiske dekkgiganten NTG (Nordic Tyre Group). I NTG er også den norske dekk-kjeden Dekk1, og importør/grossist Starco og Gummi Centralen, og sammen er vi nå kanskje landets største innen dekk og felg. Gjennom å være del av NTG har vi nå tilgang til en mye større dekkportefølje og har nå markedets desidert største utvalg på dekk og felg. I tillegg til våre egne merker skaffer vi det vi kunden måtte kreve av andre merker.

Vi er glade for endelig å kunne delta på messer igjen, og håper at smittesituasjonen holder seg stabil utover høsten, slik at vi får gjennomføre litt mer normale markedsaktiviteter framover.

DekkTeam har valgt å spille på mer følelser i sin markedsstrategi, og denne høsten vil vi fokusere på tilgjengelighet, da vi er til stede over stort sett i hele landet.

Møt oss på Oslo Motor Show

Er det noe du lurer på om dekk og felger, er det bare å stikke innom oss denne helgen. Vi håper at vi ses på vår stand på Oslo Motor Show hvor det blir masse aktiviteter, konkurranser og flotte premier.

DekkTeam – Vi gjør veien tryggere og hverdagen enklere.

Share this: