Om Oslo Motor Show

Norges største motorshow er stedet for alt som har med motor å gjøre. Vi samler alt som kan knyttes til fart og moro og lager Norges sprekeste og mest innholdsrike show for alle som elsker kjøretøy.

Entusiaster fra hele landet gleder seg til å oppleve hele spekteret fra 2 til 18 hjul – representert ved gatebil, motorsport, supersportsbil, klassisk, amerikansk, custom, MC, lastebil, nybil og ny teknologi på Oslo Motor Show.

30.000 kvadratmeter fylt med kjøretøy og motor

I hallene treffer du både fagfolk og entusiaster. Hit kommer folk fra verkstedbransjen for å se på nytt utstyr, bilklubber for å vise fram sine smykker på fire hjul, kameratgjengen med bildilla på årets tur, kolleger fra bilbransjen på jobbtur og familier med barn som gleder seg til å se de flotteste bilene og kjøre driftcart i barnehallen.

E30 Meet på Oslo Motor Show.
E30 Meet på Oslo Motor Show.
Motorklubbene er godt representert

Motorfolket er flinke til å organisere seg i klubber og forbund. Rundt 50 forskjellige klubber får et område til å vise fram sine flotteste kjøretøy og arrangere publikumsvennlige aktiviteter.

Norges største rallyshow målt i antall tilskuere!

Selvfølgelig kjører vi vårt etter hvert berømte rallyshow på den store utendørsarenaen vår, med kjente sjåfører og halsbrekkende manøvrer – tett på publikum.

Kjendiser og verdensmestere

Ikke bli overrasket om du møter på kjendiser eller verdensmestere på Oslo Motor Show. Motorsportutøvere fra inn- og utland, kjendiser og kjente fjes gjester gjerne Norges heftigste motorshow og har ofte en post på programmet.

Premierer og lanseringer

Noen utstillere bruker Oslo Motor Show for å lansere helt nye modeller og produkter i Norge, og stille dem ut for første gang på Oslo Motor Show. Blir spennende å se hva 2021 gir oss.

Aktiviteter for hele familien

På Oslo Motor Show har vi aktiviteter til hele familien og vi lager en egen aktivitetshall for de yngste.

Fakta

Arrangør: Norges Varemesse i samarbeid med Förlags AB Albinsson & Sjöberg (FABAS)
Antall utstillere: ca. 175
Utstillingsareal: ca. 32.000m² + 7000 m² utendørs rallybane
Dato: 29.-31. oktober 2021

Share this: