Oslo Motor Show arrangeres 29. – 31. oktober – vi gleder oss til å se deg!

Rett før pinsen kom gladmeldingen fra myndighetene: Vare- og handelsmesser gjenåpnes, og med det arrangeres Oslo Motor Show som planlagt.

Velkommen til Norges heftigste motorshow

Oslo Motor Show er stedet for alt som har med motor å gjøre. Vi elsker fart og moro, og sammen med våre utstillere lager vi Norges råeste og mest innholdsrike show for alle som liker kjøretøy. Jubelen sto i taket når beskjeden fra myndighetene kom.

Det var den beste nyheten på lang, lang tid. Nå har vi den forutsigbarheten vi trenger, og er klare til å levere Norges heftigste motorshow. Vi har allerede flere spennende utstillere på plass, sier Tommy Larssen, prosjektleder for Oslo Motor Show.

Trygg møteplass

Samtidig som regjeringen lanserte gjenåpningen av vare- og handelsmesser, ble det stilt krav til smittevernet på arrangementene. Disse handler blant annet om 1 meters avstand mellom besøkende, god hygiene, forhåndskjøpt billett og vakthold om nødvendig. Oslo Motor Show støtter kravene til smittevern.

Vi er helt enig i kravene som stilles, og er godt forberedt på å gjennomføre tiltakene. Bransjen har allerede laget en smittevernsveileder sammen med Standard Norge. Nå blir det motorshow med fullt trøkk og god stemning, sier Larssen.


Oslo Motor Show arrangeres 29. – 31. oktober 2021 på Norges Varemesse i Lillestrøm. Vi kommer tilbake med nærmere informasjon om billettsalg og praktisk gjennomføring av arrangementet når dette er avklart.

Se eventet på facebook

Share this: